Ny sportsleverandør, ny logo og nye nettsider

Gran IL har valgt å inngå avtale med Sport1 som sin sportsleverandør. Denne avtalen gjelder fra 1/6-2017. Logoen til idrettslaget er også modernisert og den nye logoen skal fremover brukes på både klær og annet profilmateriale i klubben.

Om avtalen med Sport1

Gran IL har inngått en samarbeidsavtale med Sport1 Hadeland og Smietorget kjøpesenter, gjeldende fra 1. juni 2017 t.o.m. 31.12.2020. Denne avtalen sikrer Gran IL et godt sponsorbidrag, samt at den gir våre medlemmer gode betingelser på kjøp i Sport1. Alle medlemmer vil få tilsendt informasjon om digitale medlemsbevis i Gran IL.

Følgende rabattsatser gjelder for våre medlemmer:

 

  • Rabatt på alle ordinære priser : 20% (gjelder ikke nedsatte varer)

  • Rabatt på spesialstøpte såler til fotballsko : 30%

  • Rabatt på alle ordinære varer på 2 handlekvelder pr år : 30% (gjelder ikke nedsatte varer) (handlekvelder blir annonsert)

 

Vi er svært tilfreds med avtalen vi har inngått med Sport1 og Smietroget, og vi oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte både Sport1 og de øvrige butikkene på Smietorget.

 

Ny logo
Det har blitt gjennomført en prosess rundt ny logo i styret i Gran IL. Valget falt ned på en enklere, mer modernisert utgave av eksisterende logo. Det er utarbeidet en profilmanual som inneholder informasjon om bruk av logoen. Alle gruppelederne har tilgang til ny logo. Den vil også lagt ut på nye nettsider når disse er klare.

 

Nye nettsider
Det arbeides også med nye nettsider, med bedre informasjon og noe mer funksjonalitet. Dette er ikke helt på plass, men vil straks bli tatt i bruk.

 

Mvh,

Roy,

Styreleder Gran IL

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift