Påmelding til turngruppa

Treningstider for høsten 2017 er lagt ut på websiden. Påmelding er noe forsinket grunnet overgang til ny webside. Vi håper å få til påmelding for eksisterende turnere fra 22.08 og nye turnere i slutten av uka. Eksisterende turnere får tilsendt epost med påmeldingslink, nye turnere kan melde seg på via websiden. Treningene starter opp igjen i uke 35 fra 28. august.

Ny sportsleverandør, ny logo og nye nettsider

Gran IL har valgt å inngå avtale med Sport1 som sin sportsleverandør. Denne avtalen gjelder fra 1/6-2017. Logoen til idrettslaget er også modernisert og den nye logoen skal fremover brukes på både klær og annet profilmateriale i klubben.

Påmelding Idrettsskolen 2017/18

Det er nå klart for påmelding til idrettsskolen 2017/2018. Vennligst bruk linken. Påmelding er kun gyldig når online betaling er utført. Dersom ønsket gruppe blir fulltegnet, ber vi om at du sender en e-post til idrettsskolen@granil.no; for å registrere deg på reserveliste.

Betaling av medlemskontingent for 2017

Gran IL har i år besluttet å bruke SMS Betaling AS til innkreving av medlemskontingent. Alle som driver aktivitet i Gran IL vil motta en tekstmelding med betalingsinformasjon. Du kan velge å betale med å belaste ditt mobilabonnement eller betale med betalingskort. Det blir ikke tilsendt vanlige betalingsgiroer i år. Dette systemet er veldig arbeidsbesparende for Gran IL. Har du noen spørsmål, send epost til dagligleder@granil.no.

Tilbud om aktivitetsuker, friluftslivuker og fotballskole til sommeren.

Nå nærmer det seg sommerferie, og dermed aktivitetsuker i regi av idretts-SFO og fotballgruppa. Og denne sommeren kommer tilbudet til å bli utvidet til flere uker, til også å gjelde eldre barn og til å omfatte friluftslivuker og fotballskole For nærmere info om ukene viser vi til vedleggene. Påmelding og betaling skjer via påmeldingslinkene under

Viggaløpet 2017

Invitasjon til å bli med på årets Viggaløp!

Gran møter Vålerenga i 1. runde i cupen

Så gikk det som vi håpet på. Vålerenga kommer på besøk den 26. april. Og ikke nok med det. Kampen kommer til å bli vist direkte på NRK.

Hadelands-mester i FIFA 2017

Besøk Granstunet Kjøpesenter i dag og delta i konkurransen om å bli Hadelands-mester i FIFA 2017. Prøv deg mot Ole Petter Berget, Pål Strand eller Espen Haug.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift