Gran IL

Nyheter

Nyheter

 

Oppstart Nybegynnerkurs torsdag 11 mai kl. 18:00

 

Leie/ bruk av Tennisbane 

Ønsker du å spille tennis kan banene reserveres i permen som henger på oppslagstalen ved kiosken.

Er du medlem i Gran IL og betaler Treningsavgift til Gil Tennis kan du bruke banene gratis så mye du ønsker. Er du ikke medlem kan banen leies for kr. 100,- pr time. Betaling skjer enten kontant ved å legge penger i hvit postkass som henger på oppslagstavlen. Tomme konvolutter finnes i den ene postkassen, så legges konvoluten med penger i den andre hvite postkassen. (Den tømmes hver dag!) Eventuelt kan du betale med MCash. Det henger en plakat ved tennisbanen med info om Mcashbetaling.

NB! Det er viktig å bruke Mcashkode som henger ved tennisbanen eller på oppslagstavlen - og ikke Mcashkode som henger i kiosken.

For å få koden på hengelås til tennisbanen, send SMS til Andrea 951 80 171, Elisabeth 995 92 411 eller ta kontakt med oss på Facebook (giltennis) 

Tennisens dag

Gran IL Tennis åpner årets sesong med Tennisens dag LØRDAG 6 Mai kl. 12:00 - 14:00

Det blir fritt spill, men også mulighet for instruksjon av trenere. Enten du har spilt tennis tidligere, eller om du aldri har spilt tennis før er du velkommen for prøvespill.
TENNIS PASSER FOR ALLE! Vi har rackerter og tennisballer til utlån, eneste du trenger er sko med såle som ikke setter merker i underlaget.
Ta med venner og kjente for en fin tennisopplevelse.


Velkommen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visjon: Skape prestasjoner og adferd vi og samfunnet er stolt av

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products