Gran IL

Treningstider høst 2017

Treningstider høst 2017

TIMEPLAN 2017-2018

Turngruppa i Gran har treninger i idrettshallen på Hadeland Videregående Skole.

Kontakt oss på turn@granil.no dersom du har spørsmål.

Turnpartier 2017/2018:

Gymlek for Nøster 3 - 5 år, både gutter og jenter. Onsdag 3-4 år 17-17:50 og 4-5 år 18-18:50
Gymlek er et av treningskonseptene til Norges Gymnastikk og turnforbund og legger stor vekt på lekpreget aktivitet, allsidig og motorisk utviklende grunntrening. Det brukes et fast opplegg med oppvarming på gulvet gjerne en lek, deretter går barna igjennom en rundløype med mange forskjellige stasjoner og apparater og tilslutt en avslutningslek eller tøying.  I starten må foreldre være med og følge barnet rundt i apparatløypa. Etter hvert som barnet blir tryggere oppfordres de til å gå på egenhånd. Foreldrene må da hjelpe til på stasjonene og der det trengs. Det er altså forventet at voksne hjelper til på treninga! Vi ønsker ca 5 voksne som hjelper til under apparatløypa. Prat sammen, bytt litt på –ingen krav til forkunnskap. Foreldre hjelper også til med å rigge apparatene før og etter trening. Nøstene deltar med oppvisning på lokale arrangementer 2 – 3 ganger i løpet av året. 3-4 år for de som er født i 2014 og siste halvdel av 2013. 4-5 år for de som er født i 2012 og første halvdel av 2013.

Trener: Marthe Hvalstad Molden. Treningsavgift kr. 500 pr. halvår.


Turn og lek, 6 - 7 år (1. og 2. klasse). Mandag 17-18
For både gutter og jenter! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Det blir litt mer gymnastikk og turn enn for nøstepartiene og øvelser fra Idrettens Grunnstige introduseres. Gjennom disse øvelsene lærer barna de mest grunnleggende ferdighetene i gymnastikk. Bruk av apparater sikrer variasjon i aktivitetene og gir en god bevegelseserfaring. Vi ønsker ca 5 voksne som hjelper til under øvelsene. Prat sammen, bytt litt på –ingen krav til forkunnskap. Foreldre hjelper også til med å rigge apparatene før og etter trening. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekretsturnstevnet i juni.
Trener Kristin Prestesæter. Treningsavgift kr. 600 pr. halvår.


Turn, 8 - 9 år (3. og 4. klasse). Mandag 18-19
For både gutter og jenter! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Det blir mer gymnastikk og turn enn for nøstepartiene og øvelser fra Idrettens Grunnstige. Gjennom disse øvelsene lærer barna de mest grunnleggende ferdighetene i gymnastikk. Bruk av apparater sikrer variasjon i aktivitetene og gir en god bevegelseserfaring. Vi ønsker ca 5 voksne som hjelper til under øvelsene. Prat sammen, bytt litt på –ingen krav til forkunnskap. Foreldre hjelper også til med å rigge apparatene før og etter trening. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekretsturnstevnet i juni.
Trener: Kristin Prestesæter og Mariann Morstad. Treningsavgift kr. 600 pr. halvår.

 

Turn rekrutt, 10 - 13 år. Mandag 19-20
Vi trener aktivt i trampett og tumbling/-matteøvelser og trampoline. Prøver også enkelte øvelser i tradisjonelle turnapparater. Det legges vekt på mykhet, bevegelighet, styrke og spenst. Vi fortsetter med øvelser fra Idrettens Grunnstige. Vi deltar i lokale oppvisninger og på barnekretsturnstevnet i juni.
Trener: Kristin Prestesæter. Treningsavgift kr 700 pr. halvår.

 

Turn Junior/Senior, 14 år og eldre. Lett øvet/nybegynnere. Fredag kl. 18-19
Her trener en trampett, tumbling og trampoline. Vi starter med grunnleggende turnøvelser for å få trent inn basisferdigheter. Det er ikke krav om å konkurrere.
Treningsavgift kr. 700 pr halvår.  Trener: Tonje Mjøvik og Pål Myran

 

Turn, minirekrutt, født i 2008 og 2009. Tirsdag og torsdag 17-18:30
Her trener vi turn med hovedvekt på trampett og tumbling. Vi deltar på lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Det er 2 treninger i uka og turner må ha erfaring fra turn og være motivert for å lære mer. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere. Ta kontakt med Kristin på tlf 418 57 018 eller kristin@prestesaeter.no for påmelding til opptaksdag tirsdag 29. og torsdag 31. august kl 17.00-18.30.Eksisterende gymnaster på dette partiet kan melde seg på og betale for høstsemesteret via påmeldingslinken over.

Treningsavgift kr. 1250,- pr halvår (tirsdag og torsdag). Trenere: Kristin Prestesæter / Trude Agasøster og Pål Myran / Frode Dahle Agasøster

 

Troppsgymnastikk, rekrutt, 11 - 13 år, KONKURRANSEPARTI. Tirsdag og torsdag 18-19:30
Her spesialiseres det på trampett og tumbling, Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Det er 2 treninger i uka og turner må ha erfaring fra turn og være motivert for å lære mer. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere. Kontakt trener kristin@prestesaeter.no for mer informasjon. Eksisterende gymnaster på dette partiet kan melde seg på og betale for høstsemesteret via påmeldingslinken over.

Treningsavgift kr 1500,- pr halvår (tirsdag og torsdag)Trenere: Kristin Prestesæter / Tonje Mjøvik / Pål Myran

 

Troppsgymnastikk Junior/Senior, 14 år og eldre, KONKURANSEPARTI. Tirsdag og torsdag 19:30-21:30 
Her spesialiseres det på trampett og tumbling. Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå, en konkurranse utenfor kretsen, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni- Turner må ha erfaring fra turn, delta på høstens konkurranser og stille på 2 treninger i uka. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere. Kontakt trener paulmyran777@gmail.com for mer informasjon. Eksisterende gymnaster på dette partiet kan melde seg på og betale for høstsemesteret via påmeldingslinken over.

Treningsavgift kr. 1500 ,- (tirsdag og torsdag)  Trenere: Kristin Prestesæter / Tonje Mjøvik / Pål Myran / Anne Marie Helmen

 

Gymnastikkhjul fra 9 år og eldre, nybegynner og viderekommende. Tirsdag kl. 17-18:30
Her gis det grunnleggende trening i øvelsen gymnastikkhjul, som gymnaster fra Gran IL har hevdet seg godt i på nasjonalt nivå. For nybegynnere kreves grunnleggende turnferdigheter (minimum ½ år med basis turntrening og minimum høyde 125 cm)

Treningsavgift kr. 700 pr. halvår. Trenere: Solveig Sæthre og Inger Linvolden.  

 

Gymnastikkhjul viderekomne, 11 år og eldre. Tirsdag 18-19:30 eller onsdag 19-21:30

Her bygges det videre med linje, hopp og spiral i gymnastikkhjul. Det kreves at gymnast har gått nybegynnerpartiet tidligere og ifølge trener er kvalifisert.

Tirsdagspartiet vil trene på linje, hopp samt spiral og vil bli delt etter alder samt nivå og delta på lokale oppvisninger.

Onsdagspartiet trener linje, hopp samt spiral og vil bli delt etter alder samt nivå og delta på konkurranser både lokalt og nasjonalt.
Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.  Trener: Trude Agasøster.

 

Turn for voksne. Mandag 20-21:30
For voksne gutter og jenter, turnforeldre og tidligere turnere som ønsker å trene på trampoline samt tumbling og lære seg enkle turnøvelser, men ikke konkurrere. Fra 18 år og eldre!
Treningsavgift kr. 700 pr. halvår. Trener: Pål Myran

 

 

Annen informasjon

  • Det er begrenset antall plasser på partiene på grunn av antall trenere og tilgjengelig utstyr pr turnparti.
  • Medlemskap i Gran IL hører med for deltakelse i turngruppas aktiviteter. Påmeldte blir registrert og får tilsendt giro.
  • Hvis man ønsker å starte på et parti over egen alder må turner kunne mestre turnpartiets nivå, og det må godkjennes av trener.
  • Turnforbundets utøverforsikring dekker alle som betaler treningsavgift.
  • Pass på å registrere riktig telefon og e-postadresse ved påmelding. Vi sender beskjeder og invitasjoner pr sms og e-post.

Visjon: Skape prestasjoner og adferd vi og samfunnet er stolt av

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift