Gran IL

Tennis

Tennis

 

Velkommen til Gran IL Tennis

Gran IL Tennis disponerer to nye baner med topp internasjonal standard (tilsv. ”Australian Open”) i flotte Gran idrettspark.

Tennisgruppa ønsker å gi et tilbud til alle som har lyst – enten du vil gå på kurs for å lære (anbefales sterkt), eller bare ønsker å spille. Vi har utdannet egne trenene og tilbyr organisert trening flere dager i uken. 

Tennis er morsomt, og passer for alle fra 9 – 90 år. Det eneste du trenger er joggesko (med lys såle), ball og en racket!

 

Leie/ bruk av Tennisbane 

Ønsker du å spille tennis kan banene reserveres i permen som henger på oppslagstalen ved kiosken.

Er du medlem i Gran IL og betaler Treningsavgift til Tennisgruppa kan du bruke banene gratis så mye du ønsker. Er du ikke medlem kan banen leies for kr. 100,- pr time. Betaling skjer enten kontant ved å legge penger i hvit postkass som henger på oppslagstavlen. Tomme konvolutter finnes i den ene postkassen, så legges konvoluten med penger i den andre hvite postkassen. (Den tømmes hver dag!) Eventuelt kan du betale med Vipps. Det henger en plakat ved tennisbanen med info. 

For å få koden inn til tennisbanen, send SMS til Andrea 951 80 171, Elisabeth 995 92 411 eller ta kontakt med oss på Facebook (giltennis)

 

 

Visjon: Skape prestasjoner og adferd vi og samfunnet er stolt av

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift